נעים להכיר: חברי מערכת כולעיצוב

עדי קרליץ

עורכת ראשית

מעצבת גרפית, מרצה לעיצוב תקשורת חזותית ואוצרת תערוכות. חוץ מזה, חדשות מרגשות – בימים אלו ממש סיימתי את התואר השני בתוכנית הבינתחומית באמנויות באוניברסיטת תל-אביב. חיה ונושמת תקלות, שגיאות, טעויות, גליצ'ים, תאונות, באגים וכשלים. גם זה קורה. גם בעבודה שלנו במגזין, אבל הכל ברוח טובה ובחיוך.

עדן כץ

עורכת לשונית

מאסטרנטית ומתרגלת בחוג לפילוסופיה באוניברסיטת תל-אביב, חוקרת את המפגש בין פילוסופיה ותיאוריה פמיניסטית. מילים הן דבר יקר לליבי, ובתור העורכת הלשונית של המגזין המילים שלכם הן תחום האחריות העיקרית שלי. התוכן עליכם- הצורה עליי.

ליאור רז

מפיקת המגזין

שנה שלישית בתקשורת חזותית, מדיה. מתעסקת באיור, גרפיקה, אנימציה וגם סורגת לפעמים. בתור המפיקה אני דואגת שדברים יתפקדו מאחורי הקלעים, בין אם זה להרים טלפון או לשלוח מייל, לסדר כניסות לכל הכתבים (אפילו לדברים הכי שווים!) ולדאוג שלא יתבעו את המכון (שזה אומר להשיג אישורי פרסום, אבל תודו שזה נשמע מרשים יותר ככה).

יובל הלוי

מנהל האתר

אבנר אדן

רכז עיצוב תעשייתי

היי, אני אבנר ואני אוהב אותיות. אני מעצב גרפי עצמאי וסטודנט לתקשורת חזותית שלא מפחד ממדפסות תלת מימד או מחדר המסורים של תעשייתי. במסגרת תפקידי, אני דואג שקוראי המגזין לא יחמיצו את האירועים והפרויקטים המעולים של המחלקה לעיצוב תעשייתי.

אוריין אוזבקרמן

מנהלת אינסטגרם

סטודנטית שנה ג' בעיצוב תקשורת חזותית בהתמחות אינטרקטיב וחברה במערכת המגזין הכי שווה שיש. משתפת סטוריז באופן תמידי ואחראית למצוא את הפילטר הנכון. האשטג ופולו הפך לחלק מאוצר המילים שלי, ואני מקפידה לעקוב אחרי כל מי שמבין בעיצוב טוב.

ברטה שפירו

צוות תערוכות

סטודנטית שנה ג' לתקשורת חזותית, בהתמחות מדיה. מאיירת, אוהבת ליצור עם הידיים ולהתנסות בטכניקות חדשות. בזכות תפקידי ככתבת מדור התערוכות, אני מבקרת בתערוכות העכשוויות הטובות בארץ, בחינם!

הילה אלרט

רכזת מדור קומיקס

סטודנטית שנה ג' במחלקה לתקשורת חזותית, מאיירת, מצלמת ועושה רגשות אשם לאוכלי בשר. כשביקשו מאיתנו בקורס איור שנה ב' לאייר קומיקס קטן על החיים שלנו, לא ידעתי שאני עומדת להתאהב. מאז הקומיקס הפך לדרך ההתבטאות העיקרית שלי בתור מאיירת מתחילה. מפה לשם… עורכת מדור קומיקס!

טל שאולי

רכזת ראיונות

שנה ג' לתקשורת חזותית. עושה צעדים ראשונים בעולם המושן במסגרת מסלול מדיה, וחולמת להכנס לתחום ההפקות. בתור רכזת ראיונות אני בוחרת את אנשים מעולם העיצוב שמעניין אותי להכיר אותם יותר מקרוב, עושה עליהם תחקיר קצר, כותבת לעצמי שאלות ונפגשת לדבר איתם על כוס קפה. והופ – השיחה הופכת לכתבה.

יוליה קונוננקו

רכזת אירועים

שנה ב' לתקשורת חזותית. בתור רכזת אירועים אני מתעדכנת באירועים החמים של עולם העיצוב ודואגת להשאיר גם את קוראי המגזין מעודכנים במדור החדש שלנו כולאירועים.

ירדן קילשטיין

רכזת תואר שני

סטודנטית שנה ג׳ לתקשורת חזותית, בהתמחות מדיה, אוהבת לצלם ולאפר, מטורפת על בעלי החיים שלי. בשנה ג׳ נחשפתי לתחום המדיה בצורה רחבה יותר ואפשר לומר בביטחון שנתפסתי על התחום. כחלק ממערכת המגזין, אני אחראית על התואר השני במכון וזאת הזדמנות מעניינת ללמוד מאחרים שנמצאים בשלבים מתקדמים יותר בדרך.

מאי גואטה

רכזת תקשורת חזותית

סטודנטית שנה ב' לתקשורת חזותית. אוהבת לצלם ולקשקש במחברות. בתור רכזת תקשורת חזותית אני אחראית להנגיש ולהכיר את התחום גם למי שמגיע מתחומים אחרים ולמצוא תכנים רלוונטים, עכשווים, מעניינים ומיוחדים.

לאה פייסחוב

צוות חדש בספריה

סטודנטית שנה ד' לתקשורת חזותית. אוהבת לצלם ולצייר להנאתי. בתור אחראית מדור "חדש בספרייה" אני קוראת ומתמצתת עבור קוראי המדור ספרים חדשים הקשורים בעיצוב, ומידי פעם גם סרטים.

רוברט מכלין

רכז מדור חדש בספרייה
סטודנט שנה ב' במחלקה לעיצוב תקשורת חזותית. בזמני הפנוי אני נהנה לאייר, לנמנם בצהריים (בעיקר בשיעורים) ולקרוא ספרים או מאמרים מהמגזין המגניב שלנו! לכן התפקיד של סיקור ספרים הוא מתאים במיוחד בשבילי. התפקיד עצמו דורש דיוק בכתיבת התוכן ועמידה בזמנים בשליחת חומרים למאמר, לכן אפילו שזה טיפה מלחיץ אני נהנה ממנו ואני תמיד מוכן להשקיע את כל כולי בשביל הצוות שלי.

מאיה דרור

רכזת חילופים

שנה ב' לתקשורת חזותית, מתעסקת באיור ובגרפיקה של משחקים. בתור רכזת חילופים אני אחראית לסקר את החוויות של סטודנטים/ות שנסעו לחילופים בחו"ל, ולהנגיש אינפורמציות על החילופים לכלל הסטודנטים במכון.

מעיין קופלבצקי

מנהלת פייסבוק

סטודנטית שנה ב' לתקשורת חזותית, אמא לשנ"צ ומאנצ' הכלבלבים 24/7 ומאיירת חשופיות וציפורים שמנמנות בזמני הפנוי. התפקיד שלי הוא להיות אחראית התוכן של המגזין בפייסבוק, שהפך להיות הבית השני שלי מאז תחילת הקורס והפך את צוקרברג לאויבי המושבע.

מרק דורנבאום

רכז מדור ע'

שנה ג' בתקשורת חזותית בהתמחות מדיה. אוהב לערוך וידאו ואת תחום המדיה בכללי. בתור אחראי ע’ אני אוסף ע' שונות מאנשים יצירתיים. איסוף החומרים הוא תהליך מהנה ומספק מפני שהתוצרים הם הפנים של המגזין והזדמנות מעולה ליצור מעורבות במגזין של אנשים מבחוץ ומבפנים.

עדן ירוחים

רכזת מדור סקיצות

שנה ג' בתקשורת חזותית, בהתמחות אינטראקטיב. מעצבת אפליקציות, מאיירת ובאה רוב הזמן עייפה ללימודים. בתור אחראית מדור ספר סקיצות, אני מעלה למגזין ספרי סקיצות של סטודנטים מוכשרים (אלה אתם!), דואגת למלל מעניין שיציג אתכם באור הכי טוב, מנג'סת ומציקה לכם עד שהתהליך נגמר ובסופו של יום עולה למגזין ספר סקיצות מרשים ויפה שגורם לכולם להזיל ריר!

רתם מטרסו ושי אלוני

צוות וידאו

בתור צוות וידאו אנחנו יוצאים לכנסים, פתיחות, תערוכות ואירועים נוספים ומסקרים אותם בוידאו. התפקיד כולל בדרך כלל ראיונות עם האנשים שמציגים בתערוכות, עם האוצרים ואורחים נוספים. כתבות הוידאו בדרך כלל מלוות גם בכתבה כתובה. התפקיד עוזר מאוד בהתמקצעות בתחום הוידאו והצילום. רתם ושי שניהם סטודנטים שנה ב׳ ולומדים במחלקה לתקשורת חזותית. רתם מתעסק בעיקר בצילום ובכתיבה, ושי על הוידאו והעריכה.

רביד רובנר

עורכת מדור שירת חפצים

מרצה להיסטוריה של העיצוב וכותבת את עבודת הדוקטורט על מושג המקוריות באמנויות בחוג לפילוסופיה באוניברסיטת חיפה. כארבע שנים אני חוקרת את הסוגה הפואטית "שירת חפצים" ואחת לשבועיים מפרסמת במדור שיר חפצים של מיטב משוררי השפה העברית. עזבו את האינסטגרם וקראו במדור – אין כמו שירים כהשראה לעיצוב חפצים!

רוצים להיות חלק? צרו קשר: ליאור