עיצוב בהקשר קולינרי

מדי שנה מתקיים במחלקה לעיצוב תעשייתי קורס אשר עוסק כולו באוכל, "עיצוב בהקשר קולינרי". לקינוח הקורס, הסטודנטים נדשרו להקים חמישה דוכני "אוכל רחוב" שונים, ולבשל לכל דוכן סיפור שלם ומדויק: סוג המזון, נראות הדוכן, צורת הגשה, תלבושות וכמובן מחיר.

שגיא שכטר ואריאל אלטלף, עיצוב תעשייתי

באירוע צהריים לאור שמש קיבל ציבור הסטודנטים במכון הזדמנות לטעום ממגוון התוצרים של הקורס: מרק תירס בפחית שימורים, כדורי בשר המוגשים בפרצל בצורת קונוס, פיתה על הגז עם מגוון תוספות מתוקות, פלאפל-רק ארוך, או חוויה אותנטית של פיתה מהטאבון עם לאבנה ותה זעתר.

באירוע השתתפו סטודנטים מכלל הפקולטות במכון וכן אנשי הסגל, ולדוכנים נרשמה הצלחה גדולה, ניפגש בשנה הבאה!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *