
[column]
מדי שנה מתקיים במחלקה לעיצוב תעשייתי קורס אשר עוסק כולו באוכל, "עיצוב בהקשר קולינרי". לקינוח הקורס, הסטודנטים נדשרו להקים חמישה דוכני "אוכל רחוב" שונים, ולבשל לכל דוכן סיפור שלם ומדויק: סוג המזון, נראות הדוכן, צורת הגשה, תלבושות וכמובן מחיר.
שגיא שכטר ואריאל אלטלף, עיצוב תעשייתי
[/column] [column]באירוע צהריים לאור שמש קיבל ציבור הסטודנטים במכון הזדמנות לטעום ממגוון התוצרים של הקורס: מרק תירס בפחית שימורים, כדורי בשר המוגשים בפרצל בצורת קונוס, פיתה על הגז עם מגוון תוספות מתוקות, פלאפל-רק ארוך, או חוויה אותנטית של פיתה מהטאבון עם לאבנה ותה זעתר.
באירוע השתתפו סטודנטים מכלל הפקולטות במכון וכן אנשי הסגל, ולדוכנים נרשמה הצלחה גדולה, ניפגש בשנה הבאה!
[/column]