עכשיו קוראים
ע' דו לשונית

ע' דו לשונית

היי נועם, ספרי לי על הע׳ שעיצבת

הע׳ שעיצבתי משלבת בין הע׳ העברית לשתי אותיות הע׳ הקיימות בשפה הערבית. אני מאוד אוהבת שפות ולשפה הערבית יש מקום של כבוד מבחינתי, כי סבתא שלי והאחים שלה דוברי ערבית מצרית כשפת אם, והשפה תמיד הייתה מדוברת סביבי. את הע׳ החלטתי ליצור בדיו בשני צבעים, במטרה לשמור על תחושה ידנית וזורמת. האותיות עוצבו כך שיהיה ברור שאמנם הן משתי שפות שונות, אך קיים ביניהן דמיון.

ספרי על עצמך לקוראי המגזין

אני נועם גזבר, בת 27 וסטודנטית שנה ג׳ במחלקה לתקשורת חזותית בHIT.
מאז שאני זוכרת את עצמי אני מציירת, יוצרת ונוגעת בעולם העיצוב מבלי שידעתי לתת לזה את השם ״עיצוב״. אני מוצאת בתואר הזה שלכל עולמות התוכן שמעניינים אותי יש מקום לביטוי ביצירה שלי וזה כיף גדול. בפרויקטים שלי אני אוהבת בעיקר לשלב בין דברים מנוגדים – ישן וחדש, יצירה ידנית ודיגיטלית, מציאות ודמיון. מבחינתי זה גם יוצר עבורי עניין בתהליך היצירה, וגם נותן ערך ויזואלי.

תני עצה לסטודנט/ית

מחברת סקיצות היא בעיני הכלי הכי חשוב שיש ליוצר באופן כללי. זו הדרך הכי פשוטה לזרוק או לתכנן את הרעיונות שלכם. היא לא צריכה להיות אסתטית (שלי בהחלט לא כזו) אלא היא צריכה להיות המקום שבו מתנהל תהליך יצירתי.⁠ ⁠בנוסף, ביקורת היא דבר חשוב והיא חלק בלתי נפרד מתואר בתקשורת חזותית. חשוב להבין שהביקורות הן לא אישיות, וביקורת גרועה לא אומרת עלינו שום דבר בתור בני אדם, אלא כדאי לחשוב מה לקחת ממנה ואיך ללמוד ממנה.

התגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם.